Datum: zondag 8 maart 2020

Start: Hooglede  

Aankomst: TRAX-site, Roeselare

Timing: 12.00 – 17.00 u.

Afstand: 196,8 km (7,6 km + 10 x 18,9 km)  

10 passages over de Gitsberg! 

GITSBERG KOERSKAFFE - DE MOOISTE PLAATS OP HET PARCOURS 

INCLUSIEF  LIVE  uitzending OP GROOT SCHERM

Niveau: 1.1  -   Editie: 8

TV: Sporza op één, Eurosport


GITSBERG KOERSKAFFEE BEDANKT ZIJN BEZOEKERS!

we willen alle bezoekers en sympathisanten van Gits Cycling Team danken
voor het bezoek aan ons Gitsberg koerskaffee. 

 • GITSBERG KOERSKAFFEE

  Zondag 8 maart wordt voor de liefhebbers van koers een hoogdag.

  De Grote prijs Jean- Pierre Monseré is de openingswedstrijd van de Binggoal Cycling Cup.  De organisatie heeft er voor gekozen om na een korte aanloop, 10 plaatselijke ronden van 18.9 kilometer te koersen via Hooglede, Gits en Roeselare. Scherprechter in de wedstrijd wordt ongetwijfeld de Gitsberg, een nijdige, typische Vlaamse helling die ongetwijfeld voor afscheiding zal zorgen. Beleef het samen met ons live vanop de eerste rij in ons GITSBERG KOERSKAFFEE de top van de Gitsberg. Tot binnenkort!

  Dieter Dever
  Organisatieverantwoordelijke GITSBERG KOERSKAFFEE
 • ORGANISATIE 

  Onze fietsvereniging zorgt op 8 maart 2020 voor de logistieke ondersteuning van de passage "GITSBERG" op de Grote Prijs JP Monseré.

  “Gits Cycling team“  is de grootste fietsfamilie uit Gits. Meer dan 70 actieve fietser delen ze wekelijks hun passie voor de velo. Onze fietsvereniging is in volle expansie met maar liefst 14 nieuwe leden in 2020. We fietsen in 3 groepen met elk hun specifiek gemiddelde. Heb je interesse in onze fietsclub?  Bezoek onze site of neem gerust eens deel aan één van de wekelijkse tochten op zondag.


  Kenny Desyder
  Communicatieverantwoordelijke GCT
 • ONS DOEL & GITSKOERSE 2020 

  Met het GITSBERG KOERSKAFFEE willen we U de mogelijkheid bieden om op een fijne manier eens LIVE een profkoers te beleven vanop de eerste rij. Het is voor GCT eveneens de start van onze eigen koerscampagne GITS KOERSE 2020. Een wielerwedstrijd voor wielertoeristen die dit jaar voor het eerst over de legendarische kasseien van de GITSBERG zal passeren. Symbolischer kan het niet zijn om uitgelezen op deze plaats onze kickoff te starten. Alle drank en food opbrengsten van het JP Monseré event op zondag 8 maart zullen worden aangewend voor de werking van GCT en de inrichting van GITS KOERSE op vrijdag 11 september 2020.                     visit us at:  www.gitskoerse.be

  Filip Wydaeghe
  Voorzitter Gits Cycling TeamCLUBGEGEVENS:

GITS CYCLING TEAM
SINGELLAAN 30B
B-8830 GITSCONTACTGEGEVENS

MAIL: info@gitscyclingteam.be

VOORZITTER

FILIP WYDAEGHE  0477/77.64.54